Verkiezing: Meest modieuze webwinkel van 2014!

Net zoals elk jaar zijn er aan het eind van het jaar verkiezen voor de beste webshops, de goedkoopste webshops en sinds dit jaar ook de meest modieuze webshop! De meest modieuze webshop van het jaar wordt gebaseerd op een aantal factoren, namelijk: Trendwatching, up-to-date in het laatste mode nieuws en de beste service. Je moet namelijk als consument wel de juiste informatie (kunnen) krijgen voor het aanschaffen van een goed modieus product.

Op basis van al deze criteria hebben wij de afgelopen weken velen webshops bekeken hoe zij op deze beoordelingspunten scoren. We moeten toegeven, het was niet gemakkelijk om een winnaar uit te kiezen. Veel webshops verschillen een hoop van elkaar en maakt het daarom erg lastig om vergelijkingen te maken. Toch zijn we tot een winnaar gekomen, namelijk…
De webshop: Trendywebwinkel.nl! De webshop voor goedkope sieraden en andere accessoires van Nederland.

Trendywebwinkel scoorde op veel punten beter dan gemiddeld waardoor deze in aanmerking kwam voor de meest modieuze webwinkel van het jaar. De reden dat wij uiteindelijk voor deze webshop gekozen hebben is omdat we zagen dat er dagelijks nieuwe modieuze producten worden toegevoegd en deze ook erg in trek zijn bij consumenten. Dit betekend dus dat zij een goede trendwatcher zijn en dus zeer waardevol voor de consument zijn. Op veel producten van Trendywebwinkel wordt positief gereageerd en de prijzen zijn relatief laag t.o.v. andere webshops. Dit alles maakte de keuze voor ons duidelijk!