Tegenwoordig kun je bij veel winkels met AfterPay betalen

De online webwinkels doen het anno 2016 bijzonder goed. Iedereen heeft de mogelijkheid om thuis te winkelen en dikwijls wordt er gewerkt met AfterPay. AfterPay houdt in dat de betaling pas achteraf geschied, na bestelling en bezorging van het product dat je besteld hebt, en zodra je tevreden bent met het product. Meestal dien je dan een betaling te voltrekken binnen twee weken. Let er wel op dat sommige webwinkels extra servicekosten verbinden aan het betalen met AfterPay; de meeste winkels doen dat echter niet.

Het aanbod aan winkels die werken met AfterPay is enorm

Kleding AfterPay shoppen is mogelijk bij winkels als Wehkamp, Dolcis, Menatwork, Manfield en andere gerenommeerde bedrijven. Maar je kunt ook andere artikelen bijvoorbeeld uit het assortiment van Blokker, Bart Smit of Bol.com betalen via AfterPay. Bekijk voor de mogelijkheden de site http://afterpaywinkels.net maar ook als je meer informatie wilt over het betalen met AfterPay. Dan kun je contact met ons opnemen voor antwoord op jouw vragen en binnen no time nemen wij jouw aanvraag in behandeling.

Ontdek de vele voordelen van AfterPay

AfterPay is ideaal als je momenteel blut bent of op jouw loon aan het wachten bent en de misleiding en drang om te winkelen gewoonweg niet kunt weerstaan omdat je een bepaald artikel gewoon moet hebben. In deze gevallen is AfterPay ideaal omdat je dan al gebruik kunt maken van een product alvorens je ervoor betaald hebt. Zodra je weer geld hebt kun je de betaling alsnog afronden.