Een blouse voor de vrouwen en een maatpak voor de mannen

‘Een blouse maakt een vrouw aantrekkelijk’. Wanneer ik deze bewering maak, zijn veel vrouwen (en mannen) het met mij eens. Maar waarom kies je als vrouw zijnde dan bijna nooit voor een blouse? Eén vriendinnenavond met als dresscode ‘een blouse’ bewees maar weer is hoe aantrekkelijk wij als vrouwen zijn wanneer we een blouse dragen.

modemarche

Precies twee weken geleden had ik een avondje ingepland staan met mijn vriendinnen aan mijn grachtenpandje in Amsterdam. Ieder jaar houden we deze welbekende vriendinnenavond bij één van de vriendinnen thuis en hebben we een dresscode. Zoals je al wel duidelijk was, was de dresscode voor dit jaar ‘een blouse’.

Lekker simpel en makkelijk hé?! Je moet ook weten dat wij de moeilijkste niet zijn. In totaal kwamen er meer dan 28 (ja, onze vriendinnen groep is groot) vriendinnen opdagen. En niet één daarvan was haar blouse vergeten.

Er waren zelfs een aantal vrouwen die het internet afgestruind hebben op zoek naar een mooie blouse. Zij hadden namelijk nog nooit een blouse aan gehad. Hoe is dit mogelijk?!

Aan het einde van de avond sluiten we altijd af met een groepsfoto (lekker cliché voor een vriendinnenavond, I know). En wonderbaarlijk genoeg ging iedereen eigenlijk naar huis met de conclusie dat een blouse harstikke leuk is. De afgelopen weken heb ik een aantal van mijn vriendinnen weer gezien. Eén keer raden!? Kwamen ze in een blouse opdagen!

Gaat je man ook mee?

Als je samen met je man naar een bruiloft gaat, raden wij jou aan om hem goed te kleding. Uiteindelijk wil je natuurlijk wel een goede indruk maken. Daarom is het een goed idee om hem leuke kleding aan te laten trekken. Persoonlijk vind ik een maatpak erg goed bij een man staan. Lees hier hoe je een maatpak laten maken doet.