Heren polo combineren met een pantalon

De meeste mannen associëren pantalons met formeel, mannelijk en wellicht een beetje saai. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Wanneer je de juiste combinatie weet te vinden, kun je met een pantalon juist heel casual overkomen. In dit artikel geven we je tips hoe je er casual bijloopt in een pantalon!

De trend van dit moment is skinny- en boyfriend jeans. Begrijp ons niet verkeerd, dit zijn harstikke leuke broeken. We zijn juist blij met deze trend! Toch is het soms eens tijd voor iets anders. Denk bijvoorbeeld aan een pantalon. Wist je dat er met een pantalons super veel leuke combinaties mogelijk zijn?

Van netjes naar casual

De pantalon is zeer geschikt om formeel en netjes op pad te gaan. In de meeste gevallen combineer je het dan met een blouse en colbert. Als schoenen zou je dan bijvoorbeeld hoge hakken kunnen dragen. Dit kan er erg leuk uit zien, maar deze kledingstijl is niet voor elke gelegenheid geschikt.

Af en toe wil je van de comfortabele eigenschap van een pantalon genieten. Maar is de dag niet geschikt voor nette kleding? In dit geval zou je de pantalon kunnen combineren met een leuk T-shirt voor in de zomer of een wijde trui in de winter. Dit laatste ziet er gelijk al een stuk nonchalanter uit.

Ook zijn de schoenen natuurlijk erg bepalend voor de look. Wanneer je er casual bij wilt lopen, raden wij je aan je sneakers aan te doen. Dit lijkt in het begin misschien wat onwennig, maar probeer het maar eens. Het zal je verassen hoe goed het kan staan.

Een polo combineren met een pantalon

Een polo valt goed te combineren met een polo. Persoonlijk ben ik erg fan van een lacoste polo. Deze zijn misschien iets duurder, maar dan weet je wel zeker dat het ook een tijdje mee gaat. Ook staan deze polo’s vaak een stukje beter.