Jeans short combineren met een bikerjack

Wij als vrouwen weten als geen ander dat het dragen van specifieke kleding je een bepaald gevoel kan geven. Zo kun je bijvoorbeeld enorm gelukkig worden van een nieuwe blouse of voel je je sexy in je nieuwe afgescheurde jeans short. Wat het ook mijn zijn, wij bespreken alle denkbare gevoelens die in je op kunnen komen bij het dragen van een jeans short.

Marilyn Monroe Cropped Top

Gevoelens. Wat moet je er toch mee?! Soms geven ze een heerlijk gevoel, maar soms zit het allemaal tegen en heb je ze liever niet. In dit artikel gaan we maar even uit van de positieve gevoelens bij het dragen van een jeans short. Are you ready?!

De stoerste meid van de klas

Als jij met je sneakertjes, je korte jeans en een tof shirtje je klas komt binnenlopen dan mag je je gerust een stoere meid noemen. Jij durft je blote benen aan de buitenwereld te laten zien en dat geeft aan dat je er trots op bent. Vanaf nu durft niemand de discussie met je aan te gaan en heb je altijd gelijk!

De meest sexy meid van de klas

Als de mannen uit jou klas je met een open mond lopen aan te staren wanneer je naar binnen komt lopen, weet je genoeg. Ze kunnen hun vingers er wel bij aflikken en vinden je vandaag zeer aantrekkelijk. Hoge hakken, een kort spijkerbroekje en een kort naveltruitje kunnen daarvoor zorgen. Durf jij de uitdaging met de andere meiden aan?!

Combineren met een bikerjack

Heb je al een bikerjack in de kast hangen? Persoonlijk vind ik een biker jack heel leuk staan op jeans shorts. Helemaal wanneer het wat kouder word in de winter. Bikjerjacks kopen kan in deze webwinkel. Hier vind je een ruim assortiment van bikerjacks die je op veel leuke kleding kunt combineren. Absoluut een aanrader dus!