Welke kledingvariatie past het beste bij jou?

Staat de zomer weer voor de deur? Dan wordt het tijd om shorts in te slaan. Ze zijn er in vele kleuren en variaties. Elke short heeft weer een eigen look. In dit artikel gaan we deze looks categoriseren. Ben je op zoek naar vrouwelijk, bohemian, stoer of klassiek? Zeg het maar!

Wanneer de zon begint te schijnen, zie je steeds meer vrouwen in korte broekjes lopen. Lekker naar het park toe, een bezoekje brengen aan het strand of gewoon op het terras zitten. Wil je al deze activiteiten in stijl doen? Lees dan even verder.

De vrouwelijke look
Met deze shorts kun je alle kanten op. Ga je voor een lieve vrouwelijke look? Dan kun je het beste gaan voor geprinte shorts. Je kunt kiezen tussen een print van bloemetjes of een lichte kleur. Wanneer je er vrouwelijk uit wilt zien, kun je de shorts het beste dragen met lage hakken.

De bohemian look
Kunst, zo zou je de prints het beste kunnen omschrijven. Ze zien er vaak druk uit, maar wel ontzettend leuk en origineel. In de meeste gevallen staat een rustig shirtje hier leuk op. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren wit of licht geel. De bohemian look ga je komende zomer veel zien.

De stoere look
Af en toe is het tijd om stoer voor de dag te komen. Je kunt dan kiezen voor een denim of spijkerbroekje. Je kunt hier goed je oude spijkerbroeken voor gebruiken, want het ziet er vaak een stuk stoerder uit wanneer het broekje flink versleten is. Op deze spijkerbroek kun je van alles dragen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een leren jackje of een blouse. Met name het laatste vinden wij erg cool!

De klassieke look
Netjes, maar toch sexy. Met deze outfit kun je je benen goed showen aan de rest van de wereld. Het ziet er vaak stijlvol uit en je kunt het broekje het beste combineren met een colbertje of een nette blouse. Ook hoge hakken zien kunnen er erg klassiek uitzien!

Meer weten over mode? Neem dan een kijkje op mode voor dames.