MAISON SCOTCH WINTERCOLLECTIE

Scotch & Soda

Maison Scotch is een vrouwenmerk wat onderdeel uitmaakt van Scotch & Soda. Scotch & Soda is van origine een mannen en vrouwenlabel. Maison Scotch – La femme selon Marie – geënt op vroegere hoofdontwerpster Marieke Meulendijks maakt vrouwelijke dameskleding die gekenmerkt wordt door elegantie en een natural look. Het logo van Maison Scotch is een uitgebloeide paardenbloem.

Inspiratie

De inspiratie van de modeontwerpers van Maison Scotch komt voort uit het kijken naar schilderijen, kunstwerken, het lezen van een gedicht of het bezoeken van monumenten. De collecties van Maison Scotch bevatten vaak items met een vintage look met een artistiek Frans tintje.

 

Deze inspiratie leidt tot een veelzijdigheid van kleuren en vormen en een veelheid van rijke stoffen. Tevens hebben de kledingstukken een authentieke uitstraling wat leidt tot een natural look. Al de componenten van deze stijlen samengevoegd leidt tot een geheel wat zeer geliefd is bij de modebewuste vrouw

Wintercollectie

De nieuwe wintercollectie Winter in Tibet is geïnspireerd op Tibetaanse nomaden en heeft biker invloeden. De kleding wordt gekenmerkt door etnische prints gecombineerd met biker broeken of jeans. Draag je er grote sieraden bij dan ben je verzekerd van een stoere look. Ook de bleached jeans zijn niet weg te denken uit de Scotch en Soda collecties. Verder is de wintercollectie uitgebreid met wollen en luxe kasjmier knits voor truien en vesten om heerlijk in weg te kruipen.