Vesten voor dames

Een sweater is pure comfort. Je kunt hem gebruiken voor een avondje bankhangen of voor een normale werkdag onder winterse omstandigheden. Het mooie van een trui is dat je één: er leuk bij kan lopen en twee: het lekker dragen is.

In de winter hebben we hier op het kantoor regelmatig een sweater dag. Dat betekent dat iedereen in een lekkere warme trui naar het werk komt. We zien dan verschillende stijlen langskomen, waarvan we er drie met je gaan delen.

Een oversized sweater

Kies je er voor om een veel te grote trui aan te doen? Groot gelijk, want het zit echt heerlijk. Je hebt ruimte om te bewegen en dat voelt als vrijheid! In dit geval raden we je aan om een skinny jeans te dragen. Deze compenseren namelijk het mannelijke gehalte van je wijde trui. Ga na gooischefrutsels.nl voor vesten voor dames.

Tip: rol je mouwen van je onderarmen eens omhoog. Dit ziet er al een stuk stoerder uit!

De combinatie van: stoer & vrouwelijk

Wie heeft je verteld dat een sweater alleen leuk op een jeans staat? Probeer de sweater eens te combineren op een rok. Denk bijvoorbeeld aan een leuke A-lijn rok. Ga je toch liever voor jeans? Dan kun je nog altijd voor een spijkerrokje of short kiezen.

De klassieker

Loop je er liever classic bij? Kies dan voor een gebreide trui met een lichte kleur en combineer deze met een lichte broek. Ook de keuze voor sieraden zijn hierbij erg belangrijk. Op deze manier kun je lekker je comfortrui dagen én loop je er chique bij. Dat zijn dus twee vliegen in één klap!

Tip: wanneer je voor lichte witte kleuren kiest, kun je deze het beste combineren met licht bruine accessoires (denk bijvoorbeeld aan een bruine riem).