Haar extensies online kopen

Er zijn verschillende websites online die je kwaliteit hairextensions aanbieden. Het kan dus moeilijk zijn om eentje te kiezen waar je je extensions van zou kunnen bestellen. Gelukkig zijn er websites ertussen waar je direct merk dat er aan jou gedacht wordt dan aan hun eigen voordeel.

Oxy Extensions verkoopt extensions van de hoogste kwaliteit. Hun extensions zijn van echte mensenhaar gemaakt en je zult dat meteen merken wanneer je ze ziet. Je mag de extensions ook tangen, föhnen en verven. Kortom: je behandelt zoals je je eigen haar behandelt. ze zitten aan clips die in je haar aangebracht moet worden zodat ze stevig op hun plaats zullen zitten. Je hoeft niet bang te zijn dat ze je haar gaan beschadigen, want de clips zijn voorzien van een siliconen laagje.

Er zijn gewoonweg geen nadelen wanneer je bij Oxy gaat shoppen. Allereerst helpen ze je de juiste extensions uit te kiezen wanneer je niet zeker weet welke bij jouw haar zal passen. Je stuurt ze eerst een aantal foto’s van je haar en ze zullen daaruit pinpointen welke extension jij moet kopen. Nadat je het gekocht hebt en toch niet tevreden bent ermee, kun je het gewoon retourneren. je krijgt hiervoor 14 dagen de tijd.

Daarnaast maken ze het op hun website duidelijk dat er geen verborgen kosten bij komen kijken, zodat je een zo eerlijk mogelijke prijs zal krijgen. Ook heb je de kans om een kortingscode te krijgen wanneer je lid wordt van hun club. Er is momenteel een sale gaande, dus je krijgt nog meer kansen om geld te besparen. Bezoek de website nu om teleurstelling te voorkomen.