Populair kledingmerk Black bananas

Black Bananas behoort tot een van de topmerken in Nederland. Het is een unieke combinatie van high –end kleding en streetwear, gericht op de modieuze man. BLCK BNNS is een snel groeiend modemerk en het geeft elke maand nieuwe items uit. Zij geloven niet in oude collecties uitgeven, waardoor hun klanten altijd iets nieuws krijgen.

Enkele populaire kledingstukken zijn de Black Bananas Hood & Jogger. Deze items zijn exclusief van de BLCK BNNS lijn. Er worden normale maten gebruikt zoals S (small), M (medium) en L (large). Als je in het algemeen maatje S aandoet, dan zal het bij deze maten ook zo zijn. De exclusieve producten zijn voor 80% van katoen en 20% van polyester. De Hoody en de Jogger vormen samen een trainingspak en je kan ze ook los van elkaar aandoen. Dit stel is populair onder artsiesten zoals Leafs, Adje, Jonna Fraser, Cho en Lars Veldwijk.

Wij kunnen zien dat de hoody en jogger van de exclusieve lijn van Black Bananas al genoeg zegt over de populariteit van het merk. De hoody is te vekrijgen voor een prijs van € 89.95 en de jogger voor € 79.95. Er worden wel hoge waarde gehecht aan de service maar alles voor een betaalbare prijs.

In Nederland heeft Black Bananas al een gevestigde naam. In Europa komen ze in een aantal landen voor en zelfs in het Midden-Oosten zijn de items te verkrijgen. Je kunt aan deze groei zien dat er nog veel meer uitbreiding zal plaatsvinden. Nu zullen er wel veel meer winkels in Europa moeten liggen vanwege de enorme groei van het kledingmerk.