Leuke sieraden shoppen voor mijn boyfriend

Mijn vriendje wordt straks 28 en ik ben soms een beetje uitgekeken op zijn look. Hij heeft op zich leuke outfits, zeker vergeleken met de doorsnee Nederlandse man, maar het laakt nog wel een beetje aan leuke accessoires. Tijd om dus wat fraaie juwelen voor hem uit te zoeken voor zijn verjaardag.

Ik heb echter niet veel budget beschikbaar. We zijn net terug van een duur rondreis vakantie in de USA. Dus niet veel geld te besteden. Geen honderden Euro’s. Misschien dat ik 50 Euro nog heb. Slecht ja ik weet het, maar zo een vakantie van 2 maanden gaat een rib uit je lijf kosten kan ik jullie vertellen.

Enfin, dus ik zoeken op dat internet naar goede heren sieraden. Ik kwam al snel uit op de website ikbensieraden.nl. Ik zag hier zeer fraaie en stoere sieraden voor minder dan een tientje.

-> Overzicht ikbensieraden.nl heren sieraden

In de eerste plaats wilde ik graag een ketting voor mijn vriendje kopen. Ik vond een ketting met daaraan een wolf tand. Die vind Nico zeker weten tof. Die heb ik dus maar toegevoegd aan mijn winkelmandje. Was iets van 14 Euro, geen geld toch? Als sieraden zo goedkoop kunnen zijn, dan kan iedereen mooie leuke sieraden kopen.

-> Overzicht ikbensieraden.nl mannen kettingen

Ze hadden ook nog een schitterende ketting van een klassiek kruis. Mijn vriend is redelijk fanatiek in zijn geloof, dus een ideale ketting voor hem, zeker voor zondag naar de kerk.

Enfin, de sieraden lagen al binnen een dag bij ons op de mat. Snel het pakketje grissen natuurlijk zodat vriendlief ze niet ziet. Enfin ik heb ze reeds aan hem gegeven en hij is er blij mee. Hij draagt de wolf tand ketting vrijwel dagelijks. En inderdaad op zondag de ketting met het grote klassieke kruis.