Kapsels 2014

De haartrends voor 2014 zijn al net zo gevarieerd en verrassend als de modetrends voor komend jaar. Van strak achterover gekamde coupes met veel gel tot aan de felgekleurde pony´s. Sleek straight hair is absoluut een trend die voor Spring 2014 er met de trofee vandoor gaat. Dit is de meest getoonde trend voor 2014. Het haar is strak naar achteren gekamd met veel gel erin. Het haar wordt dan meestal in een strakke lage staart gedragen, maar kan ook los worden gedragen. Dan is de bovenkant dus erg strak en glad, terwijl de onderkant van het haar ´droog´ is en juist extreem groots en wild.

De trend die ook hoort bij deze wetlook is de extreme zijscheiding. Tijdens de New York Fashion Week voor Spring 2014 zag je hem werkelijk overal. Deze extreme zijscheiding is dus zoals het al wordt gezegd een scheiding die nog net iets meer opzij is gemaakt dan normaal gesproken. De scheiding zit bijna tegen het oor aan en werd bij de shows veelal gecombineerd met de wetlook.

Natuurlijk is deze trend vrij extreem, maar door je haar net wat meer opzij te dragen, kun je deze trend dus al zelf op een minder opvallende manier dragen. Erg leuk en wat een mooi extraatje is voor wat vollere vrouw, is dat de zijscheiding er bij een wat ronder gezicht onmiddellijk voor zorgt dat je gezicht slanker lijkt.

Naast deze belangrijkste trend liet de London Fashion week absoluut nog een paar mooie kapsels zien voor 2014. Zo waren er hippe getoupeerde kapsels, strakke korte bobs met daarbij korte pony´s en het vrouwelijke side sweep kapsel, waarbij het haar helemaal één kant op wordt gedragen.

Ook voor de wat minder opvallende dames waren er chique kapsels, zoals nonchalant opgestoken haar met romantische vlechtjes of subtiele veertjes.

Genoeg keuze voor 2014 dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *