Modekleuren 2014

Donkere kleuren, je kunt er in de winter niet omheen. Zoals elk jaar zie je veel zwart- en grijstinten gecombineerd met andere kleuren, die natuurlijk per jaar verschillen. Afgelopen seizoen zagen we de camouflageprints en hierdoor ook de kleuren legergroen en bruin. Maar gelukkig waren er daarnaast ook de kleuren kobaltblauw en rood, die echt van de catwalk af knalden.

Opvallende modekleuren in 2014

rood mode kleur 2014Het goede nieuws is dat ook in 2014 deze twee opvallende mode kleuren 2014 weer gezien worden. Het rood dan ook weer in de Schote Ruit en deze zal werkelijk overal te zien zijn. Op rokjes, vestjes of sjaaltjes, het maakt niet uit, want het mag in 2014 allemaal weer! Rood is niet alleen door de terugkomst van de Schotse Ruit een kleur die veel getoond werd door de designers. Ook bij de op Mondriaan geinspireerde collectie van Alexander McQueen komt het rood terug, maar dan in combinatie met de kleuren zwart-wit en grijs.

Kleuren van de zomer in 2014

Het is al wel weer te merken dat de Spring/Summer collection 2014 bij veel merken een enorm spectacel is van vorm, materiaal en voornamelijk kleur. Van verbazingwekkende bloemenprints in de kleuren roze en oranje bij Christian Dior tot aan het zuivere kobaltblauw in de ready-to-wear collectie van DKNY. Deze lente en zomer mag jij de aandacht trekken!

Verschillende designers maken voor de lente collectie van 2014 gebruik van zwart-wit in combinatie met één felle kleur. De zwart-wit look is in ieder geval al absoluut één van de belangrijkste trends voor 2014 en daar kunnen we weer heel blij mee zijn. Zwart is namelijk een kleur die altijd en bij iedereen kan en dit gecombineerd met wit, geeft je een ingetogen, maar toch chique uitstraling. Ook voor de zomer!

Karl Lagerfeld laat deze trend al zien. Hij liet zich namelijk inspireren door een antieke Duitse kleurenkaart en zorgde ervoor dat de collectie van Chanel geheel zwart-wit met neonroze werd. Naast deze verrassende, felroze kleur zien we ook de pasteltinten in 2014 volop verschijnen. Van zachtroze tot mintgroen, zolang het je maar een ultiem lente gevoel geeft om 2014 goed te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *